OogCafé Druten in D’n Bogerd

Donderdag 27 februari organiseerde het OogCafé Druten in D’n Bogerd weer een activiteit. Ditmaal was het de workshop boetseren, kunstenares Annemiek Collin verzorgde deze workshop.
De deelnemers konden eerst voelen en ruiken naar de verschillende soorten klei. Mooi om te zien was dat deze mensen met een oogaandoening (blind of slechtziend) zoveel plezier beleefden aan deze workshop, met mooie beeldjes en schaaltjes als gevolg.
Het OogCafé organiseert 5 maal per jaar een activiteit, 4 maal per jaar een ontspannen activiteit en 2 maal een thema middag. OogCafé Druten is een ontmoetingsplek voor slechtziende en blinde mensen. Ook goedziende mensen zijn welkom voor meer inzicht over de veranderende wereld van mensen met een oogaandoening. Gezelligheid, contact en het uitwisselen van ervaringen centraal staan.
Deze foto’s zijn gemaakt door Reinier Jansen.
Op onze website www.BeeldenUitDeRegio.nl en de facebook pagina www.Facebook.com/Beeldenuitderegio staan 41 foto’s.