Muzikaal spektakel Marinus & Friends

Op zaterdagavond 1 februari vond voor de tweede keer het muzikale spektakel Marinus & Friends plaats. De Leeuwense zanger Marinus, die voor de organisatie werd bijgestaan door zijn vrienden Stefan, Willem en Jelle, presenteerde een keur aan regionale en landelijke artiesten. Rob Ronalds, DJ Matte Frazzie, duo Party Kwatz, Peter Beense, Kevin Otten, feestduo Happy Hour en natuurlijk de Leeuwense zanger Marinus zorgden voor een feestelijke avond. De vijfhonderd bezoekers beleefden een fantastische avond. Van Marinus kan intussen gezegd worden dat hij een groeiende ster is in de stal van Nederlandse volkszangers. Daar gaan we nog veel van horen.

Deze foto’s en de tekst zijn gemaakt door Rinie van Haren.
Kijk ook eens op Rinie’s eigen pagina www.BlikOpBeneden-Leeuwen.nl.
Op onze website www.BeeldenUitDeRegio.nl en de facebook pagina www.Facebook.com/Beeldenuitderegio staan 45 foto’s.