PAX trivianttoernooi finale

De finale van het PAX trivianttoernooi was op een aantal dingen anders dit jaar. Het was de 25e editie en presentator Jochem van Gelder had een gast presentator mee genomen, de bekende wetenschapsjournalist en schrijver Diederik Jekel, waarmee Jochem in het programma “Wie is de Mol” zat.
Als de teams op het gele vak terecht kwamen, kwam Diederik met een wetenschappelijke vraag, zelden was het zo stil op het pax Christi college te Druten, vol bewondering waren de teams aan het luisteren. Diederik had zelfs iets wat NASA gebruikt in de ruimte. Het bleef tot aan de laatste vraag spannend, maar uiteindelijk ging de Oversteek uit Dreumel met de winst er van door. de 2e plaats was voor St. Victorschool, de 3e plaats was de Appelhof. 4e werd ‘t Geerke, 5e De Kubus en als laatste St. Lambertus. De organisatie kan op een mooie editie terug kijken.
De foto’s zijn gemaakt door Reinier Jansen.
Op onze website www.BeeldenUitDeRegio.nl en de facebook pagina www.Facebook.com/Beeldenuitderegio staan 55 foto’s.