Uitbreiding “Ons Huukske” in Beneden-Leeuwen

Het onderkomen Ons Huukske van seniorenvereniging 50+ uit Beneden-Leeuwen is de afgelopen maanden flink uitgebreid en is op zaterdagmiddag 4 januari met een officieel tintje feestelijk gevierd. Kees de Haas roemde in zijn openingswoord ook nu weer de belangrijke en enthousiaste bijdrage van de vele vrijwilligers bij de verbouwingswerkzaamheden en de daarop volgende inrichting.
De meest gerijpte biljarter van de vereniging, Wim Bosschaart, kreeg de eer om de drie biljarttafels in de nieuwe biljartzaal in gebruik te nemen onder toeziend oog van de vele genodigden. Een passende muurschildering voorstellende een zicht op een biljarttafel is op prachtige wijze gerealiseerd door Joop de Weijert die hiervoor de handjes op elkaar kreeg van de aanwezigen.
Ook de nieuwe kunstzaal is een geweldige aanwinst voor de vereniging waardoor de vele activiteiten nu veel beter uitvoerbaar zijn.
Door de verplaatsing van de biljarts is er in de huidige grote zaal nu veel meer ruimte voor nieuwe activiteiten zoals dansen en sjoelen.
Met 660 leden is de Seniorenvereniging 50+ de grootste vereniging van het dorp en heeft het nu ook de gelegenheid om alle activiteiten op de eigen locatie te kunnen aanbieden. Een bijzonder woord van dank voor aannemer Geert van Tiem is hier zeker op z’n plek.
Deze foto’s zijn gemaakt door Reinier Jansen.

Op onze website www.BeeldenUitDeRegio.nl en de facebook pagina www.Facebook.com/Beeldenuitderegio staan 25 foto’s.
Op de website staan de foto’s in een hogere resolutie dan op Facebook !!!