Jeugdprins Bram en Jeugdprinses Rosa

Jeugdprins Bram en Jeugdprinses Rosa vormen het nieuwe jeugdpaar van CV De Braoiers uit Beneden-Leeuwen en is vanmiddag in mfa De Rosmolen aan het publiek gepresenteerd tijdens de boeiende jeugdmusical Hans en Grietje. Het scheidende jeugdpaar Koen en Tessa namen met enige emotie afscheid en dat mag best na zo’n fantastisch bewogen jaar. De musical kreeg de volle aandacht van de honderden toeschouwers, die een zeer eigentijds sprookje aanschouwden. Regisseur Ellen Bernts heeft de afgelopen 11 jaar steeds de regie gedaan voor evenzovele musicals en ontving bij haar afscheid vandaag een prachtig tinnen beeld van Pastoor Jans uit handen van prins Cees d’n Urste en Funkenmarieke Robinn.
Deze foto’s zijn gemaakt door Rinie van Haren.
Kijk ook eens op Rinie’s eigen pagina www.BlikOpBeneden-Leeuwen.nl.
Op onze website www.BeeldenUitDeRegio.nl en de facebook pagina www.Facebook.com/Beeldenuitderegio staan 21 foto’s.
Op de website staan de foto’s in een hogere resolutie dan op Facebook !!!