(Kerst)Sprookjesfestijn in Wijchen

Winterkoningin Wijcheline verscheen zaterdagavond bij het prachtig gekleurde kasteel in Wijchen met haar prins Wijnand. Het was feest want deze prins was jarig. Vele kinderen hadden zich in de kasteeltuin verzameld met in hun hand een lampion. Samen met alle sprookjesfiguren maakten zij de wandeling naar de Wijchense molen. Door het gehele centrum konden de bezoekers genieten van de heksen en de engelen en de diverse versnaperingen. Op de markt verkochten de kerstengelen hun Goddelijke drankjes en Hemelse gerechten. Kerstliedjes werden door Het Kerkeveld Orkest op de Markt ten gehore gebracht dichtbij de Wensboom. Op het Kerstplein bij Antonius Abt werd het levende kerstverhaal verteld. Het populaire Kerst Sprookjesfestijn werd al weer voor de zevende keer gehouden.
Deze foto’s zijn gemaakt door Joop Ninaber.