Levend kerstverhaal Wijchen

Afgelopen zaterdagavond werd er in Wijchen op een bijzondere manier aandacht besteed aan de geboorte van Jezus Christus, door middel van het levend kerstverhaal. In de Antonius Abt kon je genieten van het kersttheater, op het plein stond de levende kerststal met een ‘echte baby Jezus’ en in de tuin kon jong en oud meedoen aan de kerstspellencarrousel. Ook kon je alvast in de sfeer komen bij een knapperend vuurtje onder het genot van warme chocolademelk of glühwein, een geboortekoekje en kerstmuziek. Nadat de druk bezochte voorstellingen voorbij waren, was er een gezamenlijke Kerst sing-a-long op het plein bij de levende kerststal.
Veel positieve reacties van bezoekers en mooie gesprekken over de geboorte van Jezus Christus

Nog een paar feitjes over het levend kerstverhaal:
Georganiseerd door 3 kerken in Wijchen: de Antonius Abt, de Schakel en de Parousia gemeente
Aantal vrijwilligers: 65, waaronder 2 baby’s
4 theatervoorstellingen met 150 – 170 bezoekers per keer

Deze foto’s zijn gemaakt door Roanne Frerejean.