Aankomst Sinterklaas in Wijchen

Sinterklaas met enige vertraging in Wijchen aangekomen
Het is een beetje koud in het kasteel. Dit was de reden dat Sinterklaas dit jaar niet in het kasteel is gaan slapen. Hij sliep in een hotel en arriveerde op deze zondagmiddag met de trein met een vertraging van 5 minuten.
Brand in het kasteel
De Pieten hadden het nog erg druk. Zij moesten nog pepernoten bakken. Helaas brak daardoor een brand uit. De Wijchense brandweer was er snel bij en binnen een paar minuten kon reeds de melding “Brand meester” geroepen worden. Een heleboel pepernoten waren verbrand, maar de glutenvrije pepernoten konden gelukkig gered worden. Sinterklaas werd verwelkomd door de burgemeester van Wijchen. Een grote menigte mensen stond langs de kant om sinterklaas tijdens zijn wandeling hartelijk te begroeten.
Foto’s gemaakt door Joop Ninaber