100ste Liederentafel The Melody Players

In verpleeghuis St Elisabeth in Beneden-Leeuwen verzorgen vrijwilligers en de zes bandleden van de formatie The Melody Players elke laatste maandagavond van de maand een Liederentafel. Bekende levensliedjes van vroegere tijden roepen herinneringen op bij de trouwe bezoekers. Vanavond was de 100ste Liederentafel en daar werd even bij stil gestaan. De 17 vrijwilligers en zes muzikanten werden in het zonnetje gezet door de afdeling Welzijn en door de stichting Vrienden van Elisabeth. De bewoners mochten in de afgelopen weken hun eigen favoriete nummer insturen en bepaalden zo de favoriete playlist van deze jubileumuitvoering. En het blijft niet bij deze 100, zo beloofden de muzikanten vanavond. Volgende maand is er gewoon weer een Liederentafel en ze hopen nog lang door te mogen gaan.
De foto’s zijn gemaakt door Rinie van Haren.
Kijk ook eens op zijn eigen website: www.BlikOpBeneden-Leeuwen.nl