Lauwse Kindermiddag – Roanne

Twee fotografen maken elk totaal andere foto’s. En Reinier en Roanne waren in De Rosmolen. Dit zijn de foto’s van Roanne.
De Lauwse Kindermiddag werd voor de 4e keer georganiseerd. Er waren z’n 150 kinderen aan het spelen en klauteren in de Rosmolen. Ook Joris de clown was aanwezig die enorm populair is bij de kinderen. Alle kinderen staan geduldig in de rij om een mooie creatie van Joris te krijgen. Joris die zijn hand niet omdraait om een mooie octopus of iets anders moois te maken.
Ook konden de kinderen zich laten schminken, heerlijk tekenen en kleuren, en iedereen die niet bang was kon zelfs een heuse wurg slang om hun nek krijgen. Ook de reuze slakken, vogelspin en kakkerlakken kregen ruim de aandacht van de bezoekers.
Tot slot was er friet en frikadellen of een kroket. Stichting sport en recreatie Beneden Leeuwen kan samen met Typisch Joris en Brasserie de Rosmolen terug kijken op een geslaagde middag.
Deze foto’s zijn gemaakt door Roanne Frerejean.