Skeeleren, steppen en me-moveren

Onze skeelertocht voerde je o.a. over mooie, kronkelige dijken. De omgeving is zeer afwisselend en trakteert je op weidse vergezichten over de uiterwaarden van de Waal en de Maas.
Er was een mooi parcours uitgezet van 33,5 km. Dit parcours is gekeurd door de KNSB. Op veler verzoek hebben we het wedstrijdelement weer toegevoegd. Wedstrijdrijders rijden deze ronde 2 maal dus in totaal is de afstand voor hen 67 km. Ook recreanten mochten meedoen aan de 67 km.

Steppers konden meedoen aan de wedstrijd die meetelt voor de Kickbike-cup of aan de toertocht. De afstand is 33,5 km (1 ronde).

In ons jubileumjaar organiseerden we het NK Me-Moveren. De Me-Mover is een stepmachine met drie wielen die aangedreven wordt door een loopbeweging te maken op twee voetsteunen. De af te leggen afstand was 33,5 km (1 ronde). Je kon meedoen aan het NK of aan de toertocht. Voor dit onderdeel werken we samen met TrainBuiten en Me-Mover Benelux.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Roanne Frerejean