Heel Weurt Bakt

Op zaterdag 24 augustus was het in Weurt weer tijd voor hét dorpsfeest van het jaar: de Weurtse dorpspicknick! Vorig jaar had de stichting Ontmoetingsplaatsen Weurt de overdracht van speeltuin De Noorderzon aangegrepen om een feestje voor het hele dorp te organiseren. Daar maakt de stichting graag een traditie van. En omdat een feest niet compleet is zonder taart, is het thema ‘HEEL WEURT BAKT’.
Iedereen was tussen 12.00 en 14.00 uur van harte welkom met zijn zelfgebakken taart. In speeltuin De Noorderzon (Dorpsplein, Weurt) stonden lange picknickbanken klaar waar iedereen aan kon schuiven. De stichting zorgt voor thee, koffie en limonade.
Alle baksels waren welkom, dus ook koekjes, cakes en broden. En alsof dat nog niet feestelijk genoeg is, namen we die dag ook een nieuw speeltoestel in gebruik.

De foto’s en video zijn gemaakt door Jos.