Meer foto’s op facebook

Vroeger hadden we een aantal fotografen waarvan wij de foto’s mogen delen. Nadat ze de foto’s op hun eigen facebook pagina of website hadden gezet, gingen wij ze daar downloaden en plaatsen op onze website. Meestal een twintig-tal foto’s en vaak niet alles. Een erg tijdrovende bezigheid.
Maar tegenwoordig, met alle copyright en AVG regels, doen we dat niet meer. Overigens heeft geen 1 van de fotografen ons verteld dat we daar mee moesten stoppen!
We willen u deze foto’s, vaak hele mooie en leuke, niet onthouden. Ze staan wel niet op de website, maar wel op onze facebook pagina.
Zo af en toe linken we op de site door naar deze facebook pagina. Dan staat de facebook-F rechts bovenaan in de start-foto. Maar wilt u regelmatig de nieuwste foto’s, van ons en onze collega’s, bekijken, volg dan onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/BeeldenUitDeRegio/

Op deze facebook pagina overigens ook aankondigingen van leuke evenementen uit de regio.