Artival Kunstmarkt

De laatste zondag in juni organiseerde Het Artival een Kunstmarkt in de Tinnengieter te Beuningen. Men streefde ernaar om zoveel mogelijk verschillende kunstvormen te laten zien, onder andere schilderijen, keramiek, edelsmeden, beeldhouwen, textiele werkvorming.
Er was dus een gevarieerd aanbod van kunst en de kunstenaars stonden zowel buiten als binnen. Er deden ongeveer 90 kunstenaars mee aan deze kunstmarkt, uit binnen- en buitenland. Er werd niet alleen tentoongesteld, maar ook verkocht. Toch was het de bedoeling van de kunstenaars om het publiek kennis te laten maken met hun werk.
Er werden doorlopend demonstraties gegeven op verschillende plekken van het terrein. Onder andere pottendraaien en Raku stoken door Jos Schleedoorn, Houtskool tekenen door Hein Aldenhoven, Hout draaien door Jan van Hoeck, Aquarellen door Marie-Jose Mol, Glas in Lood door Gerda Berns. Op het terras kon u genieten van de drankjes en ‘s middags was er een muzikale opluistering van het koor History Sounds uit Groesbeek.
De foto’s zijn gemaakt door Jos.