Truckerskonvooi Boldershof – Jos

Op zondag 9 juni vond het Truckerskonvooi Boldershof plaats.
Voor de 27ste keer organiseerde een aantal enthousiaste chauffeurs in samenwerking met de afdeling recreatie van ‘s Heeren Loo Druten het truckerskonvooi Boldershof. Als een lint van vele kleuren trokken de vrachtwagens door het mooie land van Maas en Waal. Zo’n 150 chauffeurs zetten zich geheel belangeloos in om onder andere bewoners van ‘s Heeren Loo de dag van hun leven te bezorgen. De chauffeurs reden zo’n 60 kilometer door het Land van Maas en Waal, door de dorpen Beuningen, Ewijk, Winssen, Deest, Afferden, Druten, Boven- Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Horssen, Bergharen en Beuningen. Het konvooi vertrok vanaf het bedrijventerrein van Interchem op het industrieterrein in Beuningen. De route was dit jaar anders ivm met de afsluiting scharenburg in Druten.

Deze foto’s en de video zijn gemaakt door Jos Courbois.