Brommerbeurs in Deest

Een paar brommerliefhebbers startten in 2006 een club voor mensen met dezelfde hobby, met de bedoeling om samen te sleutelen aan hun bromfietsen en toertochten te maken. De OBC EFKESWEG was geboren en is uitgegroeid tot een actieve club met 62 leden.
De clubleden rijden regelmatig een toertocht met een thema zoals de picknick-, snert- of slakkentocht, presenteren zich op beurzen met hun oldtimers en bezoeken eens per jaar een verpleeghuis. Eenmaal per jaar is de jaarvergadering met een speciale gast, vorig jaar was dit iemand van het Solex raceteam.

Op 19 mei bestond EFKESWEG 12,5 jaar en organiseerde de club een fantastische beurs met verloting van een oldtimer bromfiets, een DJ met 45 toeren vinyl, een markt met bromfiets- en motoronderdelen, jukebox, radio’s en jaren ’60 spulletjes en nog vele andere activiteiten. Uiteraard zullen leden hun oldtimer bromfietsen tentoonstellen, waaronder een Kreidler, Zundapp, Sparta, Puch en een Kreidler 3wieler.
De beurs was op 19 mei in cafĂ© ‘t Zwaantje in Deest.
De foto’s zijn gemaakt door Jos.