Beachtoernooi in Winssen

Op zondag 19 mei a.s. vond in Winssen het beachtoernooi van v.v. The Weekenders plaats.
Er werd gespeeld op echt Nederzand, gesponsord door de firma Nederzand. De firma Willems uit Winssen, draagt zorg voor het transport en het gereed maken en opruimen van de speelvelden.
Het toernooi werd wederom gehouden op het plein, voor de Paulus in Winssen. Een mooie plek in het hart van Winssen. Het werd voor dit evenement omgetoverd tot een fantastische zandbak, waar met veel enthousiasme en plezier op gespeeld gaat worden.
Gedurende deze dag, was er gezellige muziek en waren er diverse hapjes en drankjes te verkrijgen, verzorgd door De Paulus en onze eigen catering. Ook de kinderen vermaakten zich prima in het zand. Kortom een sportieve gezellig dag voor groot en klein.
De foto’s zijn gemaakt door Jos.