Bloei Festival in Winssen

De derde editie van Bloei Festival: picknicken en dansen tijdens het Moederdagfestival in Winssen
Een jaarlijks op Moederdag terugkerend festival genaamd Bloei: picknicken en dansen tijdens het Bloei Festival.
Wat ontstond vanuit de jaarlijkse proeverij van de Arend in Winssen, is sinds 2017 uitgegroeid tot een mini dorpsfestival. Door een actieve groep van zo’n 15 vrijwilligers is de dorpsboomgaard ‘t Groene Hart in de afgelopen jaren helemaal opgeknapt en ook structureel onderhouden, wat kansen biedt voor het dorp om de natuur weer een beetje naar de mens toe te brengen.
Het muziekprogramma is dit jaar weer variƫrend. Live bands Blind Lemon, Banda Exota en het Drutense Zomar zullen optreden op het podium in de boomgaard, ondersteund door de nostalgische platen en bijbehorend entertainment van Radio Nostalgia.
In tegenstelling tot vorig jaar scheen de zon volop en was het zelfs warm. Een groot succes en veel bezoekers.
De foto’s en de video zijn gemaakt door Jos.