ModelSpoor dagen Modelspoorclub Maas en Waal

De Landelijke ModelSpoor dagen bij Modelspoorclub Maas en Waal zijn dit jaar weer erg goed bezocht.
De bezoekers kwamen niet alleen uit het land van Maas en Waal, maar ook van daarbuiten.
De bezoekers konden kennis maken met de club en hun activiteiten.
Wethouder Sjef van Elk (Druten) en Wethouder Bert van Swam (West Maas en Waal) keken o.a. naar de gebouwen uit de regio die aan de vroegere Stoomtram lijn Nijmegen – Wamel stonden, de Stoomtram van Maas en Waal rijd niet meer, maar sommige huizen bestaan nog wel.
Natuurlijk kon men de voortgang zien van de clubbaan, maar wat heel populair was dit jaar, was het behalen van een heus rangeer diploma, jong of oud, meisje of jongen, zelfs een paar papa’s en mama’s durfden het aan om te rangeren.
Ook de treiniendokter zat dit jaar klaar om problemen, of gestrande treinen weer op weg te helpen, al met al een zeer geslaagd weekend.
Deze serie foto’s zijn gemaakt door Reinier.