Molenmars Beuningen

Op zaterdag 9 maart vond de derde Molenmars plaats in de gemeente Beuningen. De mars begint en eindigt bij de Beatrixmolen in Winssen. De wandelroute loopt via het buitengebied naar molen De Haag in Beuningen, waar een controlepost is ingericht. Daarna gaan de wandelaars via de Dijk en de uiterwaarden weer richting de Beatrixmolen. Daar ontvangen de deelnemers een medaille en een kopje koffie, thee of warme erwtensoep. Deelnemers konden kiezen uit twee afstanden: vijftien of twintig kilometer.
Er stond een stevige wind, maar de harde kern van wandelaars trok zich daar niets van aan. Ondanks de aankondiging van regen bleef het op een paar druppels na droog.
De foto’s zijn gemaakt door Jos en Reinier, de video door Jos.
De eerste 50 foto’s zijn gemaakt door Jos, met de nadruk op de molens. Reinier ging vanaf de molen in Winssen direct de dijk op en maakte daar wat foto’s. De laatste 9 foto’s zijn van Reinier.