Riverland “Wishes”

De avond was onder het motto “Riverland wishes”.
In het Agoratheater (grote zaal d’n Bogerd) te Druten. Alle 3 de concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. De muzikanten, zangers en zangeressen onder leiding van Herman Teffelen hebben hun wensen verpakt in een fonkelnieuwe show met muziek, zang, dans, show, decor en humor.
Wie het showorkest nog wil zien dit jaar, ze kunnen dan terecht op 23 februari daar verzorgt Riverland samen met mede-bigband Mainstream Connection een spectaculaire dansavond in De Twee Linden, Beneden Leeuwen. Meer informatie binnenkort op: www.showorkest-riverland.nl
De foto’s en de video’s zijn gemaakt door Reinier.
Er komen 4 (vier) video’s. 1 Algemene over de hele avond en 3 complete muziekstukken. Maar deze zijn er niet allemaal tegelijk. De 3 complete nummers komen 1 voor 1 in de komende weken. We publiceren ze op Facebook en Youtube en daarna zetten we ze dan op de website.

Korte versie van RN7, onze streekomroep:

Compleet nummer 1:

Compleet nummer 2

Compleet nummer 3