100 Jaar muziekvereniging St Barbara

Vanavond was het beginfeest van een eeuw bestaan van onze muziekvereniging “St Barbara” en iedereen was uitgenodigd om op dit 100 jarige feest een borrel te komen drinken in zaal `t Centrum, waar dan ook velen gehoor aan hebben gegeven.
Het feest begon om 20.00 u, er was voor deze gelegenheid ook een mooie kleine tentoonstelling van 100 jaar muziekvereniging opgesteld.
Voorzitter Jan Sas gaf om 20.00 u de aftrap, met zijn kijk op 100 jaar muziek en dans, en wat te doen in de toekomstige 100 jaar.
Ton de Vree, wethouder van o.a. cultuur sprak ook lovende woorden wat de muziekvereniging in al die 100 jaar wel had gepresteerd.
Er is een prachtig boek (glossy) samengesteld over een eeuw harmonie, (Het eerste exemplaar werd plechtig overhandigd aan de aanwezige erevoorzitter Henny Verbruggen). waarvan de voorstellingen op 13 en 14 april 2019 in het M.F.A. D`n Hoender te zien en te horen zijn.
De aftrap was dus vanavond 19 januari 2019 gegeven voor het hele jaar “eeuw in harmonie”, waar allen heel hartelijk worden uitgenodigd door het bestuur van de muziekvereniging St Barbara. Uw komt toch ook. Bedankt
De foto’s zijn gemaakt door Henk van Coolwijk. Meer foto’s op zijn site https://myalbum.com/hvcoolwijk