Ondernemer van het jaar 2018 Maas en Waal

Op dinsdag 6 november heeft Ondernemend Maas & Waal in het Pax Christi College te Druten De Ondernemer van het Jaar Maas & Waal 2018 en de winnaars van de Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018 en de Agro Award Maas & Waal 2018 bekend gemaakt. Ruim 435 ondernemers en bestuurders uit de gemeenten Druten en West Maas en Waal waren aanwezig in een feestelijk & kleurrijke aula van het Pax Christi College en getuige van de bekendmaking. De avond stond in het teken van de samenwerking tussen Ondernemers, Overheden en Onderwijs.

Rabobank Talent Award Maas & Waal 2018
CARWASH DRUTEN – MARIEN VERHAAF

Agro Award Maas & Waal 2018
DORVAR TE DREUMEL – JEROEN EN ELLEN VAN DOREMALEN

Ondernemer van het jaar 2018
HEKO PROJECTEN TE DRUTEN– HENRI, HANNIE EN ERWIN KOCKEN

Foto’s door Reinier (001-037) en Jos (101-137), video is ook door ons samen gemaakt. De tweede video is gemonteerd door RN7, de streekomroep.