Burgemeestersontbijt in Beuningen

Vanochtend aten 32 kinderen van basisschool de Ruyter in Weurt met burgemeester Bergman een gezond ontbijtje. Burgemeester Bergman en de kinderen begonnen zo samen aan een goede start van de dag. Er was een gezellige sfeer tijdens het ontbijt in de raadszaal van het gemeentehuis in Beuningen.

Donatie aan Kinderpostzegels
Burgemeester Bergman schenkt een bedrag van €25 aan stichting Kinderpostzegels. Dat is dit jaar het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt. Het thema van dit jaar is: ‘Een feestje voor iedereen!’. Want een feestje is pas een feestje als iedereen erbij hoort.

Het Nationaal Schoolontbijt
Het Burgemeestersontbijt wordt in ongeveer 275 gemeenten georganiseerd. Het ontbijt is een onderdeel van het Nationaal Schoolontbijt. Dit jaar is de 16e editie van het Nationaal Schoolontbijt. Een week lang schenken scholen aandacht aan een goede start van de dag met gezonde ontbijtjes en lesmateriaal. Die aandacht is ook nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, of niet altijd, gezond ontbijten.

Foto’s en video door Jos, montage video door RN7, uw streekomroep.