Motiemarkt Beuningen

Op donderdagavond 27 september organiseerde de gemeenteraad van Beuningen een motiemarkt. Een markt waarop inwoners ideeën direct aan de man konden brengen bij raadsleden. Zijn raadsleden enthousiast over uw idee dan kunnen zij dit adopteren en via een motie inbrengen bij de raad van 6 november.
De motiemarkt is bedoeld om de inwoners van de gemeente op een creatieve wijze te betrekken bij de besluitvorming van de gemeenteraad. Het is een plek waar inwoners ideeën kunnen voorleggen aan gemeenteraadsleden die Beuningen mooier, groener, veiliger of socialer maken.
Er waren 6 ideeën en er werden aan het eind van de avond al contracten afgesloten.
1. Skatebaan met graffiti.
2. Adopteer een rotonde.
3. Honden speelpark “Het geluk Beuningen”.
4. Uitnodigende beweegplek.
5. Roze Dag Beuningen.
6. Verven randen afzetting fietspaden.
Op de laatste foto ziet u de resultaten van de avond.
Foto’s en video door Jos.