Samenloop voor Hoop (Rinie)

In het weekend van 15 en 16 september vindt de derde editie plaats van SamenLoop voor Hoop. Deze wandelestafette is bedoeld om geld in te zamelen voor KWF Kanker Bestrijding.
Door acties aan hun deelname te koppelen, proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. De SamenLoop voor Hoop start met een openingsronde met ‘survivors’, ofwel mensen die kanker hebben overwonnen, gevolgd door een kaarsenceremonie, met persoonlijke boodschappen. Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen de slotronde, de feestelijke laatste ronde. Daarna wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.
Deze foto’s zijn gemaakt op de eerste dag door Rinie van Haren. Bekijk ook de post met de foto’s en video van Reinier Jansen.

Rinie heeft ook een eigen pagina: www.BlikopBeneden-Leeuwen.nl