Beuningse Oeverwal Loop

De BOL is een loopevenement voor het gehele gezin. Voor kinderen, beginners, recreanten, trailrunners en wedstrijdlopers en natuurlijk ook voor de wandelaars.
De wandeltochten lopen over akkers en weilanden, door de uiterwaarden en over het waalstrand en door de boomgaarden volop in het fruit. Afstanden zijn 26 km of korter. De cross afstanden gaan allen door de Oeverwal: door de uiterwaarden, over het waalstrand, door weilanden, over akkers en door boomgaarden.
Er zit weinig harde weg in de cross- parcoursen. Het crossparcours volgt het klompenpad of delen daar van. Individueel kan men deelnemen aan alle onderdelen en in aan de korte en lange cross tevens in teamverband. Teams strijden om de begeerde BOL bokaal.
Dit jaar zijn de start en finish bij de Weeropper (Kloosterstraat 17 Beuningen).
Foto’s en video zijn gemaakt door Jos Courbois, het zijn er veel geworden (140).