Molenfeest in Winssen

Elke twee jaar worden de Molenfeesten gehouden bij de Beatrixmolen in Winssen. Het was dit jaar alweer de twaalfde editie.
Op zondag werd een creativiteitsmarkt georganiseerd rondom de Beatrixmolen in Winssen. De tweejaarlijkse Molenfeesten staan steevast garant voor een weekend vol vermaak voor jong en oud op een prachtige locatie bij de Beatrixmolen in Winssen.
Een vast onderdeel van het programma tijdens dit weekend is de creativiteitsmarkt op zondag. Op het schilderachtige terrein aan de rand van het dorp waren de kraampjes speels als een lint langs de molen en de tent gedrapeerd. Deze markt was niet alleen bedoeld voor ondernemers om zich op een laagdrempelige manier aan het publiek te kunnen presenteren. Ook creatievelingen die hun eigen gemaakte producten, verzameling, kunstuiting of ambacht aan het publiek wilden laten zien, werden uitgenodigd deel te nemen.
De foto’s en de video zijn gemaakt door Jos.

En de versie van RN7, onze streekomroep: