Komkommer Workshop

Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in de kas van een komkommerkwekerij?
Nu heeft u de kans! Bij deze workshop ontvangen we u met een lekker kopje koffie of thee. We geven uitleg over de komkommerteelt met aansluitend een rondleiding door de kas. U kunt dan zelf zien wat we allemaal aan gewasverzorging doen en hoe mooi de komkommers tussen het gewas hangen. We hebben onder andere een 70 meter lange pergola die vol met komkommers hangt, waar u onderdoor kunt lopen. Heel uniek. Ook laten we u het sorteren van de komkommers zien met de verpakkingen waarin ze naar de veiling gaan. Daarna gaan we met elkaar lekkere gerechtjes maken met komkommer. Hier drinken we ons eigen bronwater bij.
Ook interesse in een workshop?
Komkommerkwekerij Willems, Burgstraat 8a in Ewijk. www.boekkomkommers.nl/

Foto’s van Jos.