Truckers konvooi Video opnamen

2018-06-10 – Op zondag 10 juni 2018 werd voor de zesentwintigste keer het Truckers konvooi Boldershof georganiseerd. Op het industrieterrein “de Schoenaker” werd vanaf 09:30 uur gestart met het opstellen van de ongeveer 150 vrachtwagens. De gasten maakten kennis met de chauffeur én natuurlijk de (vracht)wagen. Rond de klok van 12:00 uur begon de toertocht door het prachtige Land van Maas en Waal.
De tocht ging vanaf Beuningen naar Ewijk, Winssen, Deest en Afferden naar Druten. Vandaar verder naar Beneden-Leeuwen en weer terug naar Druten. Via Horssen en Bergharen ging het terug richting Winssen, Ewijk en Beuningen, waar ze tegen half 4 aankwamen.
Video’s door Jos en Reinier.
De samenvatting van ons:

En de samenvatting van RN7, de streekomroep:

ALLE wagens in 1 lange film. Ik heb de camera gewoon langs de weg in Horssen aangezet en het hele konvooi opgenomen. Weinig montage, eenvoudig 154 trucks. Camera: Jos.