Bloesemfestival Bloei

13 mei 2018 – In de idyllische dorpsboomgaard van Winssen, op steenworp afstand van de kerk en de tegenovergelegen Gasterij De Arend, vond de tweede editie van het bloesemfestival Bloei plaats. Op Moederdag belooft het bourgondische festival het perfecte uitje te zijn voor het hele gezin.
Mediterraans tintje met grote picknickbanken en strobalen werd het gevoel van een lokale ontmoetingsplek gecreëerd. Een gastvrije Maas en Waalse sfeer met een mediterraans tintje. ‘We hopen namelijk dat verschillende bezoekers, jong én oud, lekker op de strobalen of lange banken neerstrijken om samen te genieten van al het moois dat Bloei te bieden heeft’.
Maar ….. Het regende, en niet zo’n beetje ook. De aanwezige bezoekers stonden allemaal onder de parasols bij ekaar. Het was best gezellig hoor, leuke muziek en de kinderen speelden lekker in de regen. Maar voor mijn foto en video camera’s was het te nat en, hoewel ik anderhalf uur op beter weer heb gewacht ben ik toch maar naar huis gegaan.
De paar foto’s zijn van jos,