57e Leeuwenmars in Boven-Leeuwen

Afgelopen weekeinde was weer de 57e Leeuwenmars in het land van Maas en Waal. Startend vanaf het clubhuis van sport vereniging D.S.Z. in Boven-Leeuwen kon je verschillende afstanden lopen. Van 5 tot en met 40 km. Je kon 1 of 2 dagen lopen. De start was om 7 uur, maar de eerste lopers waren er al om half 7. Wandelaars komen via de Waalbandijk door de mooie plaatsen die liggen tussen Dreumel en Deest. En aan de Maaskant langs Appeltern en dan via Horssen en Puiflijk terug naar Boven Leeuwen. De Leeuwenmars wordt door veel lopers gezien als het begin van de training voor de Nijmeegse vierdaagse. Foto’s zijn gemaakt door Reinier en Roanne. Houdt uw muis op een foto en nummers 001-031 zijn van Reinier, 101-132 van Roanne. De video is van Reinier. De foto’s in de eerste slideshow zijn van Roanne, in de tweede van Reinier.

En de kortere versie van RN7: