Toneelstuk “De Tante van Charlie”

Toneelvereniging ‘Kom Maar Op’ uit Appeltern brengt ‘De Tante van Charlie’ op het podium van Dorpshuis de Schuur.
In De Tante Van Charlie probeert Rogier tevergeefs om het financiële huishouden van zijn vader te redden, wanneer zijn beste vriend Charlie met een mededeling komt. De zusjes Eline en Céline gaan voor langere tijd naar het buitenland. Het zou voor de jongens de laatste dag zijn om hun liefde aan hen te bewijzen. Echter zijn er twee obstakels: de vader van de twee meiden die hen verboden heeft om zonder chaperonne met zijn dochters om te gaan en een bezoek van Charlie’s mysterieuze tante. De heren bedenken een plan om de dames ervan te overtuigen nog een keer langs te komen, met het idee dat Charlie’s tante volstaat als ouderlijk toezicht. Het plan dreigt echter in het water te vallen, maar redding lijkt nabij in de vorm van butler Brasschaet. Deze moet – uitgerekend op zijn vrije middag! – de rol van zijn leven spelen om het hele zaakje bij elkaar te houden.
Zaterdag 17 maart 20.00 uur, zondag 18 maart 14.30 uur en zaterdag 24 maart 20.00 uur. Foto’s: Jos. Foto’s zijn gemaakt op 18 maart.