Herfst Fair in Slot Doddendael

1 oktober 2017 – Zondag vond de zesde editie plaats van de Herfst Fair op Slot Doddendael. De Fair is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar veel mensen naar uitkijken. De Herfst Fair was een gezellige dag voor jong en oud. Slot Doddendael leende zich bij uitstek voor deze gezellige najaarsfair, lekker struinen langs de verschillende stands en genieten van een lekker hapje en drankje in de prachtige ambiance van het sprookjesachtige Middeleeuwse Slot. De fair bevond zich door het hele hoofdgebouw en bijgebouw. Ook in de Slotkelder konden bezoekers genieten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Brasserie
Baronne was deze dag geopend. Bij de verschillende stands vonden bezoekers onder andere kinderkleding, tassen, accessoires, beauty, productpresentatie, sieraden, een proeverij van Dodden-Deli jam en allerlei informatie. Dit jaar was er wederom een foodcourt op de binnenplaats waar bezoekers verschillende streekproducten zoals wijnen, kazen, broden en chutneys konden proeven en kopen. Foto’s: Jos