Skeeleren op Dijken

3 september 2017 – Kom genieten van een prachtig stukje Nederland. De skeelertocht voerde je over mooie, kronkelige dijken en door gezellige dorpen. De omgeving is zeer afwisselend en trakteert je op weidse vergezichten over de uiterwaarden van de Maas en de Waal. De route was 40 km en het was een vrije tocht. Echter iedereen startte wel tegelijk. Het parcours is volledig geasfalteerd en vlak (m.u.v. enkele dijkhellingen) en werd geheel met pijlen uitgezet. Je rijdt op de openbare weg en daarom dien je jezelf aan de verkeersregels te houden. Verkeersregelaars zorgden voor een veilige oversteek bij enkele kruispunten. Onderweg kom je door verschillende dorpen van onze gemeente waar het publiek langs de kant zorgt voor een sfeervol en feestelijk onthaal. Ze laten je hiermee nog meer genieten van het prachtige Land van Maas en Waal. Foto’s: Reinier.